[ditty_news_ticker id=”14735″]

GLOBUS_VENTEVRELSE

Vi insisterer på at vore klinikker skal være steder, hvor det både er rart at arbejde og at være patient.

Tandklinikken, hvor du er i trygge og erfarne hænder

Tandlægerne i Faaborg, Haarby og Svendborg tilbyder enhver form for tandbehandling – fra det halvårlige tandeftersyn til den mest avancerede kirurgi. Vores mål er at sikre at vores patienter får tænder, der holder hele livet. Og at tilbyde netop den tandbehandling, der matcher vores patienters individuelle behov.

Nyeste viden
Vi har eksisteret siden 1979. Nogle af os har været med fra starten. Andre er kommet til siden. Men vi videreuddanner os fortløbende, så vi konstant er på forkant med de nyeste teknikker inden for tandlægefaget. Vi underviser også en del af vores kolleger i blandt andet tandimplantatbehandling, laserteknologi og scanning.

Om os
Vi er et stort team bestående af tandlæger, tandplejere,  receptionister og klinikassistenter, fordelt på vores lokationer i Faaborg – i Rådhusgaarden, i Haarby og i Svendborg. Vi er alle specialister inden for hvert vores område. Det betyder for dig som patient, at du er både i trygge og erfarne hænder.

Tandbehandling i Købmandsgaarden
Klinikken i  Faaborg ligger i selve bymidten som en del af en fredet købmandsgård. Købmandsgården er fra 1730 og har fungeret både som kornlager, smedje og cicoriefabrik inden vi brød vægge ned, satte stole op og omdannede stedet til en tandklink i 1979. Haarby overtog vi i 2002. Den ligger på Bøgevej, på vej mod Strandby. Den er topmoderne indrettet med det nyeste og mest avancerede udstyr.

Klinikken i Svendborg overtog vi i 2018.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om vores behandlinger eller komme til en uforpligtende undersøgelse.

Logo-med-slogan2