Tandimplantater – helt som naturlige tænder

Et tandimplantat er en kunstig rod, der indsættes i kæbeknoglen. Tandimplantatet er fremstillet i metallet Titanium. På tandimplantatet sidder en porcelænskrone, der ligner og fungerer som en helt naturlig tand.

anyridge

Hvem har brug for tandimplantater?
Alle, der har mistet en eller flere tænder, kan have gavn af tandimplantater. Det gælder både ældre mennesker, der har levet et langt liv, og yngre mennesker, der oplever at miste tænderne i forbindelse med ulykker eller en tidlig parodontose.

tandimplantater

NY BEHANDLINGSTEKNIK
– INDSLAG PÅ TV2

Vores patienters eget blod er vejen til hurtigere heling og forudsigelige kirurgiske resultater. Ny revolutionerede behandling på Faaborgklinikkerne – blandt de første i Danmark

Forøget livskvalitet

At have tandimplantater føles som at have sine egne naturlige tænder. Mange patienter, der i en kortere eller længere periode har oplevet at måtte undvære deres egne tænder, fortæller, at tandimplantaterne ikke bare betyder nye tænder, men også forøger deres livskvalitet væsentligt. De tør igen at smile og kan spise som de kunne, før deres tænder blev dårlige.

anyridge_implantat

Tandimplantattyper:

Der findes forskellige typer af tandimplantater. De mest brugte er:

– Enkelttandsimplantat
– Lille bro
– Fuldkæbebro
– Proteser med “tryklås”-system. Ved at sætte en trykknap på tandimplantaterne, kan man klikke en protese på med en tryklås. Behandlingen laves typisk på to tandimplantater

“Tænder på en dag” Tandimplantater kan sættes i på en dag. Gennem en 3D-scanning af dit tandsæt, fastlægger vi nøjagtigt, hvor tandimplantaterne skal placeres. Selve behandlingen klarer vi på en dag. Du kan komme om morgenen uden tænder og gå hjem om eftermiddagen med faste tænder.

”Tænder på en time”. Behandlingen kan nedsættes til en time, hvis knoglemængde og knoglestruktur er til det.

Ring og hør mere om tandimplantater eller kom til en uforpligtende forundersøgelse.

Sådan oplevede patienten Jens Erik Petersen  behandlingen: