GLOBUS_VENTEVRELSE

Vore behandlingssteder skal være rare –  for medarbejdere og patienter.

Logo-med-slogan

Her er du  i trygge og erfarne hænder

Faaborgklinikkerne og Fyns Implantatcenter tilbyder enhver form for tandbehandling – fra det halvårlige tandeftersyn til den mest avancerede kirurgi. Vores mål er at sikre at vores patienter får tænder, der holder hele livet. Og at tilbyde netop den tandbehandling, der matcher vores patienters individuelle behov.

Nyeste viden
Vi har eksisteret siden 1979. Nogle af os har været med fra starten. Andre er kommet til siden. Men vi videreuddanner os fortløbende, så vi konstant er på forkant med de nyeste teknikker inden for tandlægefaget. Vi underviser også en del af vores kolleger i blandt andet tandimplantatbehandling, laserteknologi og scanning. Og så insisterer vi på, at vores klinikker skal være steder, hvor det både er rart at arbejde og at være patient.

Tandlaegeskilt-ude

Faaborg og Haarby
Vores behandlingssteder i Faaborg ligger udover Herregaardscentret i bymidten som en del af en fredet købmandsgård. Huset er fra 1730 og har fungeret både som kornlager, smedje og cicoriefabrik inden vi brød vægge ned, satte stole op og omdannede stedet til en tandklink i 1979. Lokalerne i Haarby overtog vi i 2002. De ligger på Bøgevej, på vej mod Strandby. De er topmoderne indrettet med det nyeste og mest avancerede udstyr.

Om os
Vi er et stort team bestående af seks tandlæger, tre tandplejere, to receptionister og fjorten klinikassistenter, fordelt på vores 3 behandlingsteder i Faaborg og Haarby. Vi er alle specialister inden for hver vores område. Det betyder for dig som patient, at du er både i trygge og erfarne hænder.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om vores behandlinger eller komme til en uforpligtende undersøgelse.